Seasons Art Class in de krant – met aanbieding

Uw schetsboek
november 12, 2016
Onze kunstenaar deze lente: Pablo Picasso
januari 8, 2017

Seasons Art Class in de krant – met aanbieding

In de Eindhovense kranten :”Thuis in Eindhoven” en “Thuis in Woensel” werd speciaal voor de kersteditie een mooi artikel over onze klas geplaatst. Daarbij is een foto genomen van onze Dinsdag middag klas. Wij wilden u deze foto en het artikel niet onthouden:

 

 

U kunt het artikel hier vinden: Seasons Art Class

Daarnaast hebben we ook een aanbieding voor de eerste 15 aanmeldingen van onze lente cursus die binnenkort begint. Met de code: kerst2016 krijgen deze nieuwe cursisten 50 % korting op hun starterspakket. Natuurlijk vergeten we onze huidige cursisten niet, deze krijgen 10 % korting op hun volgende cursus. 

Bel ons op 040-4020996 of vul het contactformulier in en geef uw voorkeur aan en wij zullen ervoor zorgen dat u geweldige kunstwerken gaat creëren en ook nog leuke mensen gaat ontmoeten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *