De volgende teken- en schilder cursus bij buurcentrum Bliksems in Eindhoven start op:

 

Er is nog geen extra versoepeling aangekondigd i.v.m. avond Lock down, helaas. Voor ons is het wenselijk om alle groepen synchroon te laten lopen zo kunnen cursisten die willen inhalen ook de kans krijgen. Zodra we duidelijkheid hebben en de inhaaldagen en de volgende cursus kunnen plannen, later we dit zo snel mogelijk weten.

 

De kosten voor deze cursus zijn minder dan euro 10 per uur, en dat is inclusief BTW, materialen (exclusief papier) en lesbladen voor elke les.  Als u uw voorkeur aangeeft voor dag en tijd (ochtend, middag, avond) dan kunnen we daar al rekening mee houden en een voorlopige reservering inboeken. Bel ons nu op 040-4020996, of vul het informatie formulier in. Plaatsen zijn beperkt, dus reageer snel. Wij sturen u altijd een volledig informatie pakket per mail na uw contact met onze boekings coordinator. 

Bent u er klaar voor om les te nemen bij the Seasons Art Class?


Bel ons op 040-4020996 of vul het contactformulier in en geef uw voorkeur aan en wij zullen ervoor zorgen dat u geweldige kunstwerken gaat creëren en ook nog leuke mensen gaat ontmoeten.

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Telefoon (verplicht)

  Woonplaats

  Onderwerp

  Uw bericht

  Toestemming voor nadere informatie

  Aanmelden voor onze nieuwsbrief